inceputulTotul începe cu un început. Ziua începe cu o dimineaţă, proaspătă şi nouă, noaptea începe cu un strop de întuneric, bucuria începe cu un zâmbet, dar eu… eu cu ce încep? De unde încep?
Totul se naşte din ceva. Dragostea se naşte din sacrificiu, iar sacrificul…din dorinţa de mai multă, de mult mai multă dragoste, prezentă în inimile, gândurile şi destinele noastre.
Dar eu… eu din ce m-am născut?
Poate ai stat şi tu şi ai socotit totul de la început. Se spune că unde dragoste nu e, nimic nu e. Nu e nimic în viaţa ta? Eşti gol…? Eşti amăgit?
…Poate ai stat şi tu şi te-ai întrebat din nou şi din nou: Cum? De ce? De unde? Iar răspunsul a fost mereu „din nimic”.
Ce se întâmplă cu ziua de azi? Unde dispare ea şi de unde răsare o nouă zi? O speranţă e cuvântul… sau poate nu…
Dacă nimic nu începe din nimic, eu de ce aş fi din nimic? Sunt o mie de întrebări şi o mie de răspunsuri, dar niciodată nu vei găsi la timp răspunsul pentru întrebarea ta. Sunt mii şi mii de încrucişări nebănuite de drumuri în mii şi mii de timpuri diferite, dar numai puţine dintre ele sunt adevărurile concrete şi concise pentru care merită să sacrifici o viaţă.
…Mă întreb şi eu, ca noi toţi, care a fost începutul destinului meu. Un simplu abracadabra? Sau mai mult decât atât?
Fiecare suflet are nevoie de un răspuns. Iar noi…suntem datori propriului nostru suflet şi propriului nostru destin cu acest răspuns. Acum şi aici, sufletul meu şi-a găsit răspunsul pe care-l tânjea: OMUL ISUS CRISTOS. Copilul meu deagM-a iubit şi m-a salvat. Şi El este începutul destinului meu, ca om, ca suflet nou, precum dimineaţa este începutul unei noi zile.
…O răstignire pentru viaţa mea. Şi nu este numai atât. Este dragostea de dinainte şi de după, este iubirea ce m-a purtat pe ale sale braţe tămăduitoare şi a îngenuncheat pentru mine şi pentru salvarea mea. Este iubirea din sufletul străpuns de cuie… Este iubirea din acei ochi trişti şi grăitori de adevăr…
Acum ori niciodată. Am primit, am mulţumit şi acum am înţeles în sfârşit. Nu am fost creaţi pentru întrebări, cTotul începe cu un începuti pentru răspunsuri. Şi pentru că acum am primit răspunsul, sunt gata să mă sacrific pentru dragoste şi pentru veşnicie.
Acum ştiu. Începutul meu este răspunsul.

Totul începe cu un început
Etichetat pe:                        

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.