Copilul meu deagCopilul meu drag,

Mã gândesc adesea la TINE, iar astãzi am hotãrât sã-mi fac timp pentru a-ti împãrtãsi câteva adevãruri extrem de importante, ce iti pot transforma viata.

În primul rând, indiferent de ceea ce crezi TU sau de ceea ce ti s-a spus, nu esti pe lume nici din întâmplare, nici ca urmare a unui joc al sortii. EU sunt Sursa ce se aflã la originea vietii tale: existi pentru cã EU te vreau si am nevoie de TINE chiar acum si exact acolo unde te afli.

În al doilea rând, EU sunt si Fãuritorul destinului tãu în viatã. EU singur stiu cine esti menit sã fii si ce poti realiza prin viata ta.

În al treilea rând, uneori te-am surprins în dorinta de a-ti controla singur directia vietii tale. Zilnic te confrunti cu multe solicitãri din partea celor din jurul tãu si mereu esti pus în situatia de a face noi si noi alegeri. Sunt gata sã te ajut în aceste alegeri, astfel încât sã îti poti continua cresterea si sã ajungi o binecuvântare pentru toti si o surprizã pentru tine însuti.

În al patrulea rând, tinând seama de felul în care te-am creat, ai nevoie sã fii iubit de altii. Ai nevoie sã fii cu alti oameni pentru ca viata TA sã fie întreagã. Bineînteles cã este alegerea TA ce vei hotãrî sã faci la rândul tãu pentru altii. Nu esti o pãpusã pe care EU sã o mânuiesc trãgând de sfori. Te-am înzestrat cu anumite calitãti unice, astfel încât sã te poti relationa fatã de altii. Nu e greu sã-ti descoperi aceste calitãti – trebuie doar sã te gândesti ce anume îti place sã faci, ce stii sã faci bine si ce spun altii cã faci bine. Este alegerea TA cum vei proceda mai departe – poti folosi aceste calitãti pentru a-i impresiona pe altii, pentru a juca teatru înaintea lor, pentru a te arãta superior lor sau, dimpotrivã, pentru a intra în relatie cu ei si a-i ajuta.

Cu Dumnezeu totul e posibilDã-mi voie sã-ti clarific pe cât posibil un al cincilea adevãr. Pe fiecare om în parte l-am fãcut diferit, astfel încât sã aveti nevoie unii de altii.
Poti influenta în bine viata altora dacã alegi sã cultivi si sã folosesti darurile cu care te-am înzestrat pentru a te putea implica în lucrarea la care te-am chemat.

În ultimul rând, dar cel mai important dintre toate,indiferent ce faci pentru altii, fã-o cu dragoste. Dupã ce vei pleca de pe acest pãmânt, oamenii nu-si vor mai aminti ce ai spus; da, s-ar putea sã-si aminteascã unele lucruri pe care le-ai fãcut, dar fii sigur cã nu vor uita niciodatã cum s-au simtit când au fost în preajma ta. Nu TU m-ai ales pe MINE, ci EU te-am ales pe TINE pentru cã EU stiu cã poti rodi întru vesnicie.

Cam asta ar fi… Dacã vei tine cont de aceste adevãruri, viata TA va cunoaste belsug de binecuvântãri si va deveni o binecuvântare, asa cum
nici mãcar în vis nu ai întrezãrit.

Creatorul TÃU, care te iubeste nespus, Dumnezeu

P.S Stiu cã uneori nu îti este prea usor cu cei în mijlocul cãrora te-am pus (mai ales cu unii dintre ei!), dar apreciez foarte mult cã accepti sã fii dalta Mea pentru vietile lor (cã si ei sunt daltã în Mâna Mea pentru tine!).

 

Copilul meu drag…
Etichetat pe:                    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.