Android_marketAplicatii Android – Siguranta si control – Aproape toate smartphone-urile Android sunt vândute cu aplicații Google preinstalate, cum ar fi YouTube, Gmail, Google Calendar, etc. Există însă o mulțime de aplicații gratuite pentru Android, care așteaptă să fie descărcate și instalate pe telefonul dumneavoastră  mobil.

Pentru a exploata la maxim potențialul telefonului Android, astăzi o să va propun o listă cu cele mai bune aplicații gratuite pentru Android. O selecție de aplicații,  pe care toată lumea ar trebui să le instaleze pe telefonul mobil.
Vom începe aceasta călătorie printre cele mai bune aplicații de pe Google Play, amintind unele „app” gratuite, care va vor ajuta sa mențineți  smartphone-ul rapid și sigur.
avg_android AVG Antivirus: chiar si sistemul operativ Android ar putea fi, victima unor viruși, și AVG Antivirus, la fel ca pe Windows, este unul dintre cei mai buni antiviruși gratuiți pentru android. Acesta monitorizează toate aplicațiile instalate și blochează pe cele suspicioase evitând astfel pierderi de informații sau alte probleme nedorite.

1TapCleaner: cu un singur click, vă permite să ștergeți toate fișierele temporare și învechite din memoria telefonului, de la istoria de navigarea pe Internet până la datele temporare create de către aplicațiile instalate pe telefonul tău.

 Android Assistant: o soluție puternica  all-in-one, care vă permite să monitorizați starea tuturor componentelor hardware ale telefonului (CPU, RAM, etc), sa cunoașteți starea bateriei, aplicațiile care consumă cel mai mult și multe alte utilități indispensabile.

blacklist Blacklist: vă permite să creați o listă neagră cu numerele de telefon pe care doriți sa le blocați. Soluția perfectă, atunci când primiți zeci de apeluri publicitare sau când cineva va stresează cu bip-uri și doriți să blocați toate apelurile lor (se blochează automat după primul bip). De asemenea blochează și SMS-urile.

 

Citeste si aticolul: Aplicatii Android – Internet și Comunicare

Aplicatii Android – Siguranta si control
Etichetat pe:                                

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.