Android_market După ce am vorbit în articolul Aplicații Android – Siguranta si control despre siguranță și am văzut ce, și cum trebuie sa facem ca sa avem un telefon sigur și rapid, sa trecem la capitolul următor: Aplicatii Android – Internet și Comunicare și sa vedem unele dintre cele mai bune aplicații gratuite de pe Google Play pentru a comunica cu prietenii.

Dolphin Browser HD – Un browser alternativ celui implicit cu o mulțime de funcții avansate, inclusiv navigarea pe tab-uri, suport Flash unul dintre puținele browsere din  Google Play care este capabil sa înțeleagă gesturile multitouch ale utilizatorilor si sa le transforme în acțiuni.
TweetDeck – permite utilizatorului sa se logheze la conturile sale de Twitter, Facebook, Google Buzz și Foursquare iar apoi sa primească toate actualizare de la toate aceste conturi. Aplicația este împărțita în pagini în funcție de rețeaua sociala servita, existând pagina de Twitter, pagina de Facebook, pagina cu mesajele directe către utilizator, pagina principala în care se cumulează toate postările de la toate rețelele de socializare.

SkypeSkype – cel mai popular client VoIP din lume prezent și pe Android cu ajutorul căruia putem comunica gratuit cu prietenii care îl folosesc sau putem efectua apeluri telefonice în întreaga lume prin intermediul internetului la prețuri foarte avantajoase.

Yahoo Messenger – este unul dintre cele mai cunoscute programe gratuite de instant messaging în România și în întreaga lume. Pentru a efectua apeluri audio și video trebuie sa instalați și Yahoo! Messenger Plug-in.

Viber –  cu aplicația Viber, oricine de pe glob se poate conecta simplu și gratuit. Peste 200 de milioane de utilizatori Viber trimit mesaje text, efectuează apeluri telefonice și trimit fotografii și mesaje video gratuite în întreaga lume, folosindu-se doar de rețeaua internet WiFi sau 3G.APPS_voxerlogo55458789

Voxer Walkie-Talkie PTT – este un serviciu de mesagerie instantanee bazat pe PTT, funcționează atât pe iPhone cat și pe telefoanele cu Android cu ajutorul căreia puteți trimite gratuit mesaje vocale, mesaje text, poze si clipuri video în timp real prietenilor conectați.

Aplicatii Android – Internet si Comunicare
Etichetat pe:                            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.